Bedrijfsvrienden

Strava icon

Word ook bedrijfsvriend

Ontdek hoe we elkaar kunnen versterken en hoe je deel kunt uitmaken van een wielernetwerk dat je zakelijk veel kan opleveren en steun tegelijkertijd het prof. wielrennen in Amsterdam

Bedrijfsvrienden

Ons netwerk is groeiend. We ontmoeten veel bedrijven in en rond Amsterdam met een passie voor de wielersport die onze plannen omarmen en er graag bij betrokken willen zijn. Bedrijfspartners van Start to meet Amsterdam denken mee, leven mee en creëren een mooi startpunt voor exposure en business kansen rond de wielerteams en de locatie die de club gaat krijgen. Daarnaast levert het business netwerk natuurlijk ook goede contacten op die ook weer kunnen leiden tot business.
Verder worden de bedrijfspartners meegenomen in onze uitingen en vermeld op onze website. Ook bestaat er de mogelijkheid om je bedrijf tijdens onze wielercafe’s te positioneren. Los van deze bijeenkomsten zal de netwerkclub van bedrijfsvrienden op allerlei manieren betrokken worden bij het wel en wee van de wielerclub en mogelijkheden krijgen om relaties, klanten en medewerkers een kijkje in de keuken te geven rond onze wielerteams.

Word ook partner

Verbind je als bedrijf aan een uniek en inspirerend initiatief. Je maakt onderdeel uit van het groeiproces van start-up tot een professionele wielerclub die vooraan meestrijd op het wereldpodium. Word partner, help ons het wielrennen te veranderen, en maak deel uit van ons gezamenlijk wielernetwerk!

Brochure aanvragen Aanmelden

Zij ondersteunen ons