Start to meet

Strava icon

Als eerste op de hoogte!

Meld je aan en ontvang als eerste updates over de ontwikkeling van onze prof. wielerclub en haar activiteiten

Wie zijn wij?

Start to meet Amsterdam wil het Nederlandse wielrennen een boost geven door een Amsterdamse profwielerclub op te richten. De ambitie is dat deze club zich in een periode van tien jaar opwerkt tot het hoogste niveau in het professionele wielrennen, in zijn huidige vorm het World Tour niveau.

Start to meet Amsterdam is een ideële stichting. Een netwerk van mensen die individueel of via hun bedrijf hun passie willen delen voor de fiets in het algemeen en professioneel wielrennen in het bijzonder. De (bestuurs)leden hebben een sterke binding met de stad Amsterdam en willen een steentje bijdragen (in geld, kennis en kunde) aan de belangrijkste doelstelling van de stichting: het formeren van een professionele wielerclub waar heel Amsterdam trots op kan zijn. De verbindende factor van het netwerk is een passie voor wielrennen, de fiets in het algemeen, en de stad Amsterdam. Vrienden van het netwerk, zowel vrouwen als mannen, kunnen met deze gezamenlijke passie ook weer iets voor elkaar betekenen. 


Start to meet staat voor elkaar ontmoeten en wij zoeken dus verbinding met iedereen die onze plannen wil omarmen en daar een bijdrage aan wil leveren. In de eerste plaats willen we deze verbinding aangaan met het bedrijfsleven in de regio groot Amsterdam. We denken dat een brede steun vanuit het bedrijfsleven enorm helpt om onze plannen te laten slagen. Het gaat erom de krachten te bundelen in een  stevig (wieler)netwerk van gelijkgestemden die bereid zijn een wezenlijke bijdrage te leveren ten behoeve van de realisatie van dit plan.

Ons team


Arjen Kuin

Voorzitter & Founder

‘Wij geven het wielrennen terug aan het Volk'

arjen.kuin@starttomeetamsterdam.nl

Dirk de Jager

Secretaris

‘Laat een architect helemaal losgaan op het ontwerpen van een nieuw wielermekka in Amsterdam’

Emile Tichelaar

Financiën

‘Kampioenen zijn dromers die nooit opgeven’

Eline Deutekom

Marketing & Communicatie

‘Lokaal initiatief met internationale ambitie’

Rien Nap

Techniek

‘Een klein beetje vooruitgang iedere dag leidt uiteindelijk tot grootse resultaten’