Strategische partners

Strava icon

Word ook bedrijfsvriend

Ontdek hoe we elkaar kunnen versterken en hoe je deel kunt uitmaken van een wielernetwerk dat je zakelijk veel kan opleveren en steun tegelijkertijd het prof. wielrennen in Amsterdam

Strategische partners

Start to meet Amsterdam streeft ernaar om het wielrennen in Amsterdam verder op de kaart te zetten met de oprichting van een Amsterdam-based professionele wielerclub. Ons initiatief richt zich op het doorbreken van het verouderde businessmodel achter wielerploegen om zo een duurzame club voor wielrennen neer te zetten. De sleutel tot succes voor de realisatie van deze ambitie is samenwerking en verbinding met het bedrijfsleven. Deze krachtige combinatie moet gaan leiden tot het realiseren van innovaties en duurzaamheid, wat aansluit bij onze visie en doelen.

Om deze reden hebben we ervoor gekozen de club te realiseren door middel van co-creatie. Daarvoor hebben wij de handen ineengeslagen met onze eerste strategische partners Emolife, Fellows en 1609bold. In samenwerking met Emolife hebben wij een online wielerplatform gerealiseerd. Fellows is sterk in het bedenken en ontwikkelen van de branding en identiteit. 1609bold neemt het uitdragen van deze identiteit en de communicatie voor haar rekening. Zo dragen onze strategische partners allen op hun eigen unieke wijze bij aan het bouwen van een sterk Amsterdams wielernetwerk en het verbinden van ieder die het fietsen en onze mooie stad Amsterdam een warm hart toedraagt.

EMOLIFE CONNECT

Emolife Connect faciliteert met haar product: One Community, organisaties die online en offline succesvolle communities ontwikkelen. Een online CRM tool waarin alle functionaliteiten eenvoudig en slim in zijn geïntegreerd. Denk aan een state of the art CMS, uitgebreide segmentatie mogelijkheden, alle denkbare betaalsystemen, webshop, e-mailmarketing, actieplatform, donateur-, leden- en klantenadministratie.

Emolife heeft One Community samen met ons ingericht om donateurs, leden, sponsors, vrijwilligers en supporters te werven, te onderhouden en te faciliteren. Het online wielerplatform is erop gericht om wielerliefhebbers en bedrijven uit de regio groot-Amsterdam te verbinden in de gezamenlijke passie voor wielrennen en dient ter ondersteuning voor de oprichting van de professionele wielerploeg.

FELLOWS

Fellows is een Amsterdams fullservice communicatiebureau. DNA: no nonsense, kritisch, strategisch, conceptueel en alles met aandacht en resultaatgericht. Fellows gebruikt de kracht van reclame in grafisch werk en de kracht van design in reclame en streeft hierbij naar maximale impact. Fellows werkt inmiddels al meer dan tien jaar met grote en kleine merken.

Fellows zal zich richten op het bedenken en ontwikkelen van de branding en identiteit van de professionele wielerclub. Ze dragen bij aan het geven van een gezicht aan de nieuwe wielerploeg. De nieuwe ploeg moet wereldwijd het visitekaartje van de stad worden en Fellows helpt ons daarom bij het vormgeven van de juiste bijpassende uitstraling.

1609BOLD

1609bold bedenkt strategieën en campagnes die echt van betekenis kunnen zijn voor merken. Ze werken in teamverband met opdrachtgevers aan onderscheidende campagnes en nieuwe markten en dragen op deze manier bij aan de toekomstbestendigheid van ‘hun merken’. Zij zijn er voor bedrijven die niet een merk willen uitstralen, maar een merk durven zijn. Daarnaast heeft 1609bold een passie voor fietsen en koersen. Op vrijdag vindt de voorbeschouwing plaats op de ritten die ze gaan maken in het weekend en op maandag worden er sterke verhalen uitgewisseld over de gemaakte kilometers. Tussen deze verhalen door werken ze met veel ‘grinta’ aan de projecten die ze als bureau mogen uitvoeren.

1609bold neemt de uitrol van de branding en identiteit voor haar rekening. Zo zullen ze Start to meet Amsterdam ondersteunen in het uitdragen van hun verhaal, het genereren van snel en meer bereik, het creëren van awareness en het informeren van leden en fans. De profclub zal met behulp van 1609bold niet een merk uitstralen maar een merk zijn.

Word ook partner

Verbind je als bedrijf aan een uniek en inspirerend initiatief. Je maakt onderdeel uit van het groeiproces van start-up tot een professionele wielerclub die vooraan meestrijd op het wereldpodium. Word partner, help ons het wielrennen te veranderen, en maak deel uit van ons gezamenlijk wielernetwerk!

Brochure aanvragen Aanmelden