Word bedrijfsvriend

Strava icon

Word ook bedrijfsvriend

Ontdek hoe we elkaar kunnen versterken en hoe je deel kunt uitmaken van een wielernetwerk dat je zakelijk veel kan opleveren en steun tegelijkertijd het prof. wielrennen in Amsterdam

Gezocht: Believers

Waarom bedrijfsvriend worden?

In deze fase zoeken wij bedrijven met de nodige gogme, die geloven in onze plannen en met ons mee willen denken en ons willen ondersteunen tegen een beperkte vergoeding. We noemen dit onze bedrijfsvrienden. Als bedrijfsvriend verbind je je aan een uniek en inspirerend initiatief. Je maakt onderdeel uit van het groeiproces van start-up tot een wielerploeg die vooraan meestrijd op het wereldpodium. Je wordt als bedrijf meegenomen in een ambitieuze, spannende reis waarmee je je kunt afficheren en identificeren.

Wat wij van je vragen als (bedrijfs)vrienden?

Niet veel! Je inzet bepaal je zelf. Het belangrijkste waarop een goede vriendschap gebouwd is, is vertrouwen en onvoorwaardelijkheid. Vrienden helpen elkaar en aanvaarden meer van elkaar dan andere relaties. Je kijkt naar wat de ander nodig hebt. Je krijgt er een nieuw netwerk voor terug. Start to meet Amsterdam is een netwerk met een gemeenschappelijk en avontuurlijk doel. De netwerkleden willen erbij horen omdat ze op eigen wijze hun steentje kunnen bijdragen. Het netwerk verrijkt je zakelijk netwerk doordat je met andere bedrijven in contact komt, met een gedeelde passie.
Verbind je als bedrijf aan een uniek en inspirerend initiatief. Je maakt onderdeel uit van het groeiproces van start-up tot een professionele wielerclub die vooraan mee strijd op het wereldpodium. Word bedrijfsvriend en maak deel uit van ons gezamenlijk wielernetwerk!

Zij ondersteunen ons